Foto Sohbet - Hasan Murat FİLİNTE - Zone Sistem Fotoğrafta "Öteki Gerçeklik"

Sevgili Fotoğraf Severler,

Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz Foto Sohbet etkinliğimize yeni sezonda devam ediyoruz.

Bu sezon etkinliklerimizi paydaşlarımız Photo Masters İstanbul ve Ayfoto ile beraber gerçekleştireceğiz.

Etkinliğimizi fotoğraf sanatçısı Hasan Murat FİLİNTE ile gerçekleştiriyoruz. Sanatçı "Zone Sistem Fotoğrafta Öteki Gerçeklik" isimli sunumuyla 1 Aralık Çarşamba Günü Saat 19:00 'da Türkiye Fotoğraf Vakfı'nda.

Lütfen girişte HES kodu, yoksa PCR test belgenizi gösterin. Mekanımızda pandemi dolayısıyla sosyal mesafe korunacaktır.

Hasan Murat Filinte kimdir?

Öğretim görevlisi

Mimar Sinan Üniversitesini 1986 yılında bitiren H. Murat Filinte aynı yıllarda akademide Sabit Kalfagil'in öğrencisi oldu. 1994 yılında Edirne Trakya Üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak başladı. Çalışmalarını Zone system teknikleri üzerine ve analog fotoğrafı olarak devam ettirmektedir. Fotoğraf kuramı üzerine 2 adet kitabı ve zone system üzerine ilk sergisi 2015 yılında Zeytinburnu ZKM de sergilenen sanatçı çalışmalarına fotoğraf kuramı, resim ve fotoğrafi üzerine sürdürmektedir.