Foto Sohbet - İbrahim Zaman - Değişimin Eşiğinde Fotoğraf Olgusu

Sevgili Fotoğraf Severler,

Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz Foto Sohbet etkinliğimize yeni sezonda devam ediyoruz.

Bu sezon etkinliklerimizi paydaşlarımız Photo Masters İstanbul ve Ayfoto ile beraber gerçekleştireceğiz.

Yeni sezon ilk etkinliğimizi fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman ile gerçekleştiriyoruz. Sanatçı " Değişimin Eşiğinde Fotoğraf Olgusu " isimli sunumuyla 13 Ekim Çarşamba Günü Saat 19:00 'da Türkiye Fotoğraf Vakfında.

Lütfen girişte HES kodu, yoksa PCR test belgenizi gösterin. Mekanımızda pandemi dolayısıyla sosyal mesafe korunacaktır.

İbrahim ZAMAN Kimdir?

1937'de Adapazarı'nda doğdu. 1959'da sanatsal nitelikli fotoğrafa ilgi duydu. Adapazarı'nda, GRUP 5 ve AFAK fotoğraf kulübü kurucu üyeliğini yaptı. GÜVERCİNLER adıyla ilk kişisel sergisini 1967'de İstanbul'da açtı. Uluslararası sayısız Sergi, Saydam Gösterisi ve yarışmalara katıldı. Eczacıbaşı prestij yıllıkları, Turizm Bakanlığı'nın Yurtiçi ve Yurtdışı tanıtım yayınlarından Afiş pankart ve broşürlerde, Türkiye prestij albümlerinde ve benzeri birçok dergilerde fotografları ve yazıları yer aldı. Birçok Ulusal ve Uluslararası yarışmada jüri üyeliği yapmıştır. FOTOGEN üyesi ve İFSAK Onur Üyesi'dir.