Online Foto Sohbet | Murat Adıyaman "Ücra'nın Renkleri"

Türkiye Fotoğraf Vakfı' nda bu Pazartesi Online Foto Sohbet'te konuğumuz Murat Adıyaman ile birlikteyiz.

Vakfımızın İnstagram hesabından 11 Mayıs 2020 saat 21:00 'de canlı yayında olacağız.

Genç bir fotoğrafçı Murat. Hakkari merkezli geniş bir daire çizin, Murat'ın fotoğraf dünyasına açılır bu kapı. Yaşadığı yeri iyi hikayeleştiren fotoğrafçılardan, modern zamanların Dengbej'i. Görsel hikaye anlatıcılığı, zamanın, mekanın, insani olanın ruhunu taşıyor. Foto-öyküleri, video belgeselleri ile Sevgili Murat bizlerle ! Tüm Fotoğraf Severleri Bekleriz...

Murat Adıyaman Kimdir ?

1983 yılında Hakkari?de doğdu. Lisans eğitimini Yüzüncü Yıl Üniversitesi?nde tamamladı. Halen İstanbul Arel Üniversitesi?nde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans yapmaktadır. Fotoğrafları ile kişisel ve çeşitli karma sergilerde yer aldı. 8. Uluslararası BursaFotofest?te Kırmızı Çarşamba kişisel fotoğraf sergisiyle yer aldı. İlk gösterimi İstanbul Film Festivali?nde yapılan ??3. Bölgeden Hücum Varyasyonları?? belgeselinin yönetmen ve yapımcılığını üstlendi. Documentarist 10. İstanbul Belgesel Günleri Yeni Yetenek Ödülü?nü aldı. Birçok ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmasında dereceler kazandı. Hakkâri Turizmi, Görürsen Her Yer Güzel- Hakkâri Doğa Sporları Rotaları kitapları yayımlandı. Halen Hakkâri Üniversitesi?nde öğretim görevlisi olarak görev yapmakta ve üstlendiği fotoğraf eğitimleriyle deneyimlerini gençlere aktarmaktadır.